Ontwikkeling op maat

Het werkveld van professionals in het veiligheidsdomein verandert continu. Nieuwe eenheden worden in het leven geroepen als antwoord op de toenemende dreiging. Verouderde procedures en processen vragen om vernieuwing. De juiste opleidingen hiervoor zijn vaak niet toereikend of bestaan simpelweg nog niet. Dit vraagt om maatwerk. Triangular Group Academy stelt een team samen van opleidingsontwikkelaars en experts. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever creëren we een opleiding die bestand is tegen deze dynamiek. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw personeel is voorbereid op de realiteit van vandaag en morgen.

Neem contact op

Wij ontwikkelden onder meer de opleidingen:

Tactical Emergency Casualty Care

Dé medische opleiding voor het verlenen van eerste hulp in dreigende situaties. Triangular Group Academy zorgt voor maatwerk. Wij zorgen dat de opleiding aansluit bij uw werkveld. Met herkenbare scenario's zorgen we voor een realistische training. Op deze manier is de aangeleerde stof direct toepasbaar.

Team Bewaken en Beveiligen

Elke politie-eenheid krijgt de beschikking over een speciaal Team Bewaken en Beveiligen (TBB). De teams, die werkzaamheden verrichten in het lagere segment van het Stelsel Bewaken en Beveiligen, moeten de druk op de basisteams verminderen. TGA heeft de volledige opleiding ontwikkeld en is verantwoordelijk voor het leveren van gekwalificeerde opleiders.

Inlichtingenmatig denken

Het inlichtingen gestuurd optreden wordt steeds belangrijker voor professionals in het veiligheidsdomein. Maar wat is nou inlichtingenwerk en hoe onderscheidt dit zich van de opsporings- en handhavingstaak? Hoe voeg je inlichtingenmatig denken en werken toe aan je werkdag? Wat speelt zich af in een bepaald gebied, hoe kom je daarachter en hoe schrijf je dit op? En tot slot: hoe opereer je als schakel in een grotere inlichtingenketen?

Open Source Intelligence

Tijdens deze opleiding leren de deelnemers om diepgaand onderzoek uit te voeren op het internet (Clearweb, Deepweb en Darkweb). Ze leren hoe geavanceerde zoektechnieken effectief gebruikt kunnen worden en wat de huidige mogelijkheden zijn met betrekking tot social media onderzoek (SOCMINT) en geolocatieonderzoeken. Na de opleiding zijn de deelnemers in staat om een eigen onderzoeksomgeving in te richten waarbij onder andere Virtual Machines, VPN's en standaard OSINT tooling wordt gebruikt.

Field Collection

TGA heeft deze opleiding ontwikkeld voor de Advanced Search Teams (AST) van de Luchtmobiele Brigade. De opleiding is gericht op het verzamelen van inlichtingen en bewijslast onder operationele druk.

Heimelijk opereren in het buitenland

Heimelijk optreden in binnen- en buitenland is een module die zeer klantgericht wordt samengesteld. De kern van het programma is om de deelnemers tools te geven om effectief te kunnen opereren in het ‘menselijk domein’.

In hoofdlijnen worden de volgende onderdelen behandeld:

  • Het leven van een cover
  • Verbindend communiceren
  • Eigen en andermans gedrag (her)kennen
  • Omgaan met weerstand
  • Beïnvloeden
  • Gesprekstechnieken
  • Observeren

Vooruitgang door ontwikkeling

Onze opleidingscoördinatoren zijn onder meer belast met het bewaken van de kwaliteit. Samen met experts uit het vakgebied zijn zij constant op zoek naar verbetering. Een opleidingsontwikkelaar zorgt vervolgens voor een gepaste implementatie. Samenwerken aan vooruitgang.

Neem contact op
DSCF8068 2

Michael Schinkel

Learning & Development
specialist

DSCF7949

Sven de Vries

Learning & Development
specialist

DSC07878 2 Min

Maik Jansen

Learning & Development specialist

Referenties

DSC09171

Politie

DSC09201

Team Bewaken
en Beveiligen

DSC01857

Douane

Dienst Vervoer En Ondersteuning 01

Dienst vervoer en ondersteuning (DV&O)

DSCF5735

QRT Schiphol

Commando Dolk Kct

Korps Commandotroepen

Whatsapp Image 2023 03 27 At 11.52.26

Korps Mariniers

1200Px Embleem NLMARSOF.Svg (1)

NLMarsof

DSCF6321

11 Luchtmobiele Brigade

265Px Embleem 13 Lichte Brigade.Svg

13de brigade

177Px Embleem 43 Gemechaniseerde Brigade.Svg

43ste brigade

DSCF6590

Opleidings- & Trainingscentrum Genie

1200Px Kl Koninklijke Militaire Academie Kma 4.Svg

Koninklijke Militaire Academie (KMA)

Whatsapp Image 2023 03 27 At 14.21.23

Koninklijke Militaire School (KMS)

Logo%20DGOTC

Defensie Gezondheidszorg
Opleidings- & Trainingscentrum (DGOTC)

Fiod

FIOD

DSC04627

Schiet Training School

1200Px Embleem Koninklijke Marechaussee.Svg

Koninklijke Marechaussee

DSCF6596

10Natres bataljon

DSCF6568

20Natres bataljon

30 Borstembleem

30Natres bataljon

Meer weten over TGA?

Wil je meer weten over een samenwerking met TGA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je alles over onze mogelijkheden.

DSC02725 (2)
Interesse in onze opleidingen

Marlin van Hal

Algemeen Directeur
Triangular Group Academy

+31(0)20 82 08 207 mvh@triangulargroup.com