Opleider Dienjaar Defensie Koninklijke Landmacht

Over de functie

Het Dienjaar Defensie is een van de maatregelen van Defensie om voldoende personeel binnen te krijgen en te houden. De deelnemers werken een jaar lang, fulltime, bij een van de Krijgsmachtonderdelen. Tijdens dit traject doorlopen de deelnemers de militaire basisopleiding. Ze maken kennis met alle militaire basisvaardigheden zodat ze voorzien van een goede basis, aan de slag kunnen bij een van de eenheden.

Triangular Group Academy zoekt nu naar oud-onderofficieren die bereid zijn om hun kostbare kennis en ervaring met veel enthousiasme door te geven aan de volgende generatie.

 

Wie zijn wij?

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut gericht op professionals uit het veiligheidsdomein. Onze opleiders hebben jaren gewerkt voor de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of verschillende politie-eenheden en zijn daardoor skilled for life. Door middel van advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen zij overheidsinstanties in het opleiden en trainen van hun personeel. Zo helpen wij onze klanten om hun weerbaarheid te verhogen en dragen we bij aan een veilige samenleving.


Hoe doen wij dat?

Bij Triangular Group geloven we in de kracht van het individu. Iedereen heeft een eigen talent, een eigen expertise die is gevormd door ervaring. Onze organisatie bestaat uit verschillende mensen met verschillende achtergronden. En het zijn juist deze verschillen die zorgen voor eenheid. We luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Dit helpt ons in het verwezenlijken van ons gezamenlijke doel: bijdragen aan een veilige samenleving.

Wie ben jij?

  • Je hebt gewerkt bij Defensie
  • Je bent oud-militair en hebt affiniteit met en kennis van lesgeven
  • Je verlangt terug naar de samenhorigheid, collega’s en dynamiek

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Samenwerken in loondienst, of als ZZP'er
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • TGA bedrijfskleding
  • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
  • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen TGA

Ik ben er trots op dat ik met collega's mag werken die nog steeds dat groene hart voelen kloppen en altijd het beste resultaat willen behalen. TGA zorgt ervoor dat ik met een lach naar mijn werk rijd en met een voldaan gevoel weer naar huis ga.

Sabrina van der Goorbergh, opleider Defensie

Solliciteer direct!

Opleider Dienjaar
Geboortedatum
Schrijf een korte motivatie