Dienstbaar

Wij zijn dienstbaar en faciliteren onze cursisten, leerlingen en klanten met de opleidingen en trainingen die ze nodig hebben om Nederland veilig te houden.

Flexibel

Wij stellen alles in het werk om ons aan te passen aan de behoefte van de klant. Wij leveren maatwerk voor het beste resultaat.

Daadkrachtig

Wij zijn doortastend en besluitvaardig. Wij zijn niet bang om knopen door te hakken en actie te ondernemen als dit nodig is.

Moedig

Wij laten ons niet afschrikken. We zijn overtuigd van onze kracht. We overwinnen obstakels om ons doel te behalen.

Trots

Wij zijn trots op elkaar en op de toegevoegde waarde die wij leveren in de samenleving. Het motiveert ons om het beste uit onszelf te halen en te streven naar perfectie.

Het hart van TGA

Onze organisatie wordt aangestuurd vanuit de 300 jaar oude ‘Meihoef’. De boerderij is een inspirerende omgeving voor de vrouwen en mannen die werken aan het ondersteunen en aansturen van onze opleiders. Een eigen trainingslocatie en verschillende leslokalen bieden ruimte voor het ‘in-house’ geven van opleidingen. Daarnaast is het een plek waar mensen samenkomen, waar onze successen worden gevierd en waar iedereen altijd welkom is.

 

De directie van Triangular Group

Triangular Group is opgericht door Ray Klaasens en Onno van Boven. In 2014 ruilden zij hun succesvolle carrières binnen de Nederlandse overheid in voor het ondernemerschap. Hun reis begon met de oprichting van Triangular Group Intelligence (TGI), die haar klanten voorziet van een optimale informatiepositie en wordt geleid door Sander Kokken. Onno, Ray en Sander hebben overigens alle drie als officier gediend bij het KCT en bij de inlichtingendiensten. TGA werd vier jaar later opgericht en staat sinds 2020 onder leiding van Marlin van Hal. Marlin heeft na haar professionele atletiek carrière verschillende functies bekleed binnen het directieteam van een fitnessketen.

Het team Shared Services

Het Shared Services Centre vormt de drijvende kracht achter Triangular Group Academy. Dagelijks werken zij hard aan alle ondersteunende werkzaamheden die ons bedrijf draaiende houden. Van financiële administratie tot personeelszaken en van hospitality tot vastgoed. Met een grote verscheidenheid aan expertise en kennis is het Support Centre een vraagbaak voor alle medewerkers en klanten van TGA. Zo is het een onmisbaar onderdeel geworden van onze organisatie.

 

Onvoorwaardelijk betrokken

De Commando & Family Foundation (CFF) biedt een vangnet voor iedereen die sinds 1993 voor, of met het Korps Commandotroepen heeft gewerkt. CFF is, net als TGA, gevestigd in de Meihoef, een plek waar iedereen altijd welkom is. De stichting staat hulpbehoevende oud operators en hun families bij, wanneer de bestaande voorzieningen ontoereikend blijken of een te trage reactietijd kennen. Dit doet CFF met behulp van een grote groep vrijwilligers die bestaat uit (voormalig) Special Forces stafleden, operators en familieleden. Met elkaar, voor elkaar.

The Triangular Way

Triangular Group Intelligence is een onderzoeks- en adviesbureau met wortels in het inlichtingen- en veiligheidsdomein. Met unieke vaardigheden en een grote verscheidenheid aan methodieken ondersteunen onze doorgewinterde in-house intelligence experts wereldwijd klanten met de meest complexe risico- en informatievraagstukken. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om geïnformeerd te opereren in moeilijke gebieden en afgewogen handelingsopties te creëren. The Triangular Way biedt een all-source benadering van elke uitdaging.

 

DSCF8352
DSC08241
1
3
4
Onze thuisbasis
Onze directie
Ons Shared Services Centre
De stichting
Triangular Group Intelligence
DSCF5937
DSC09201
Kopie Van DSC09170 (1)
DSC00195 (1)
DSC00880
20220929 085517
DL
44Dca34c 22Cf 4E80 Aaba 0Cc0505282b5 (1)
DL (2)
DSCF6595 (1)
DSC00500
DSCF8383
DSCF8273
DSCF5736

Social media

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen TGA?