Voorbereid op de realiteit

Triangular Group Academy biedt instructiecapaciteit en tactisch-medische opleidingen voor brandweerlieden en ambulancepersoneel. Onze opleiders hebben ervaring met het werken en uitvoeren van medische handelingen in dreigende situaties. Met realistische scenario's vinden we aansluiting bij het werkveld van de professionals. Zo leren we brandweerlieden en ambulancepersoneel om hun werk uit te oefenen tijdens crisissituaties. 

Neem contact op

Wij verzorgen onder meer:

Tactical Emergency Casualty Care (TECC)

De opleiding Tactical Emergency Casualty Care is ontwikkeld voor medisch personeel. In de TECC cursus van Triangular Group Academy worden cursisten aan de hand van het MARCH protocol opgeleid om medische handelingen uit te voeren in situaties met een verhoogde dreiging. De opleiding TECC wordt afgesloten met een door NAEMT erkend certificaat. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Tactical Emergency Casualty Care
Law Enforcement Officers (TECC-LEO)

De opleiding Tactical Emergency Casualty Care - Law Enforcement Officer is ontwikkeld voor vuurwapendragend personeel. In de TECC cursus van Triangular Group Academy worden cursisten aan de hand van het MARCH protocol opgeleid om tactische en medische handelingen uit te voeren in situaties met een verhoogde dreiging. De opleiding TECC-LEO wordt afgesloten met een door NAEMT erkend certificaat. Dit certificaat is 4 jaar geldig.

Medical First Responder (MFR)

Tijdens een MFR-opleiding leer je over de basisprincipes van het verlenen van eerste hulp, zoals het beoordelen van de situatie, het beoordelen van de toestand van de patiënt, het uitvoeren van reanimatie en het stabiliseren van letsel. Er wordt aandacht besteed aan het beheersen van bloedingen, ademhalingsproblemen en andere spoedeisende medische situaties.

Landelijk Protocol Levensreddend
Handelen Brandweer (LPLHB)

Het Landelijk Protocol Levensreddend handelen Brandweer (LPLHB) is een protocol dat in Nederland wordt gebruikt als richtlijn voor het handelen van brandweerlieden in medische noodsituaties. Het LPLHB is ontwikkeld in samenwerking met de ambulancezorg en andere medische hulpverleners om een gestandaardiseerde aanpak te bieden voor de brandweer bij het verlenen van levensreddende zorg.

Train de trainer

Het doel van het "Train de Trainer" programma is om de vaardigheden en kennis van medische professionals te vergroten, zodat zij op hun beurt effectief training kunnen geven aan anderen. De opleiding omvat onder meer het ontwikkelen van lesplannen, instructietechnieken, evaluatiemethoden en presentatievaardigheden.

Kennis door ervaring 

Alle medische opleiders van TGA hebben operationele ervaring in de praktijk en zijn PHTLS en TCCC opgeleid. Onze opleiders hebben als specialist zorg verleend in situaties met een hoog dreigingsniveau. Daardoor hebben ze ervaring met het maken van keuzes onder stressvolle omstandigheden. Door veel aandacht te besteden aan realistische en herkenbare scenario's, zorgen ze ervoor dat de aangeleerde stof direct toepasbaar is.

Neem contact op
DSC08450

Stefan Huijsdens

Opleider
Hulpdiensten

DSC07192 2 (1)

Rens de Rijk

Opleider
Defensie & Hulpdiensten

DSC07092 2 Min

Jack van den Buijs

Opleider
Hulpdiensten

Referenties

DSCF5735

QRT Schiphol

Ontwerp Zonder Titel (7)

QRT Haaglanden

DSCF5937

QRT Rotterdam

Ontwerp Zonder Titel (9)

Veiligheidsregio Utrecht

DSC01857

Douane

Onze opleiders vertellen

Het verzorgen van Tactisch Medische lessen voor TGA met een mix van instructeurs met operationele ervaring geeft energie!

Deny Loonen, opleider Hulpdiensten

TGA is als een gemoedelijke familie waar kennis en expertise met elkaar wordt gedeeld. Deze samensmelting van jaren ervaring dragen bij tot een passie die kennisoverdracht wordt genoemdt. Met elkaar en voor elkaar, dat maakt sterker en beter.

Frank Oosthoek, opleider Hulpdiensten

Bij Triangular Group Academy kan ik mijn opgedane kennis en vaardigheden uit de praktijk delen met anderen, maar ook mezelf verder ontwikkelen.

Ton Bakker, opleider Hulpdiensten

Lesgeven is een van de meest waardevolle en lonende taken die er zijn. Als docent en of instructeur heb je de kans om het leven van je studenten te veranderen en hen te helpen hun doelen te bereiken. Wij weten dat elke student uniek is en zijn of haar eigen sterke en zwakke punten heeft. Door je lessen aan te passen aan de individuele behoeften van elke student, kun je hen helpen om te groeien en zich te ontwikkelen op manieren die voor hen het meest zinvol zijn.

Henrico Mulder, opleidingsmanager Hulpdiensten

Meer weten over TGA?

Wil je meer weten over een samenwerking met TGA? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je alles over onze mogelijkheden.

DSC02580
Interesse in onze opleidingen

Jur de Vries

Operationeel manager

+31(0)20 82 08 207 jdv@triangulargroup.com