Opleider
Instructiegroep Hoofd Schietinstructeur/Gevechtsschietinstructeur

OVER DE FUNCTIE

De Schiet Trainingsschool (STS) van het Opleidings- en Trainingscentrum Manoeuvre (OTCMan), verzorgt vaktechnische schietopleidingen voor vlakbaan, anti-tankwapens en schietbaan-functionarissen. De opleiders bij de Instructiegroep Hoofd Schietinstructeur / Gevechtsschietinstructeur (IG HSI/GSI) verzorgen de opleidingen HSI-1, HSI-2+ en GSI-3+.

Triangular Group Academy zoekt nu naar oud-(onder)officieren die bereid zijn om hun kostbare kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie. Afhankelijk van jouw vooropleiding(en) zal er gekeken worden welke lessen je het beste liggen en waar nog in geïnvesteerd moet worden. Gedurende je tijd binnen het team zal je waar nodig verder worden opgeleid.  

WIE ZIJN WIJ?

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut gericht op professionals uit het veiligheidsdomein. Onze opleiders hebben jaren gewerkt voor de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of verschillende politie-eenheden en zijn daardoor skilled for life. Door middel van advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen zij overheidsinstanties in het opleiden en trainen van hun personeel. Zo helpen wij onze klanten om hun weerbaarheid te verhogen en dragen we bij aan een veilige samenleving.


ONZE AANPAK

Bij Triangular Group geloven we in de kracht van het individu. Iedereen heeft een eigen talent, een eigen expertise die is gevormd door ervaring. Onze organisatie bestaat uit verschillende mensen met verschillende achtergronden. En het zijn juist deze verschillen die zorgen voor eenheid. We luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Dit helpt ons in het verwezenlijken van ons gezamenlijke doel: bijdragen aan een veilige samenleving.

 

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt gewerkt bij Defensie
  • Je hebt ruime ervaring met het geven van schietinstructie en bent in het bezit van de volgende kwalificaties: SI-Basis, HSI-1, HSI/BC-2+ en HSI-OVG
  • Je verlangt terug naar de samenhorigheid, collega’s en dynamiek

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Samenwerken in loondienst of als ZZP'er
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • TGA Bedrijfskleding
  • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
  • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen TGA

De start bij TGA voelde voor mij als binnenkomen in een warm nest. Iedereen is betrokken, gedreven en heeft dezelfde mindset. Daarnaast is er een uitstekende sfeer en kan ik weer volledig mijn ei kwijt in mijn werk.

Ricardo Barrientos, opleider Defensie

SOLLICITEER DIRECT!

Geboortedatum


DSC04738
DSC04726
DSC04627
1 / 3