Opleider Algemeen Militair Verpleegkundige

Over de functie

Als opleider Algemeen Militair Verpleegkundige (AMV) binnen het DGOTC speel je een cruciale rol in het opleiden van toekomstige militaire verpleegkundigen. Je helpt bij het ontwikkelen van hooggekwalificeerd medisch personeel dat kan werken in diverse operationele omgevingen, vaak onder uitdagende omstandigheden.

Je taken omvatten het gebruik van praktijkervaringen als leermiddelen, het stimuleren van actief leren, het aanbieden van blended learning, het aanpassen van lesmethoden aan verschillende leerlingen, het begeleiden van leeractiviteiten, het evalueren van het onderwijsprogramma en het ondersteunen van studenten bij hun professionele groei. Bovendien houd je je eigen kennis actueel door regelmatig praktijkbezoeken af te leggen.

Je begeleidt studenten ook bij het reflecteren op hun voortgang. Signaleert en adresseert eventuele belemmeringen in hun leerproces. Ook draag je bij aan de verbetering van het onderwijsprogramma door suggesties aan te dragen en actief deel te nemen aan de implementatie van verbeteringen.

Wie zijn wij?

Triangular Group Academy is een opleiding en kennisinstituut, specifiek gericht op professionals binnen het domein van veiligheid. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring opgedaan bij de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of diverse politie-eenheden, waardoor ze vaardigheden voor het leven hebben ontwikkeld. Met ons advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen we overheidsinstanties bij het trainen en opleiden van hun personeel. Op deze manier dragen we bij aan het verhogen van de veerkracht van onze klanten en aan een veiligere samenleving.

Onze aanpak

Bij Triangular Group omarmen we de unieke kracht van elk individu. We erkennen dat iedereen zijn eigen talent en expertise heeft, gevormd door hun unieke ervaringen. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een diversiteit aan mensen met diverse achtergronden, en juist deze diversiteit versterkt onze eenheid. We zijn toegewijd aan naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Op deze manier werken we samen aan ons gemeenschappelijke doel: het bevorderen van een veilige samenleving.

Wie ben jij?

 • Voltooide onderofficiersopleiding en vaktechnische opleiding (AMV).
 • Huidige BIG-registratie.
 • Ervaring in didactische vaardigheden (bijvoorbeeld als opleider of gelijkwaardig).
 • Recentelijke relevante militaire ervaring in het militair geneeskundig domein als onderofficier AMV.
 • Relevante ervaring in de acute zorg

Wat mag je van ons verwachten?

Samenwerken kan zowel in loondienst als op basis van zelfstandig ondernemerschap (ZZP).

 • Een competitief salaris, afgestemd op ervaring en kwalificaties.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Bedrijfskleding van Triangular Group Academy.
 • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een prettige, open en collegiale werkomgeving.
 • Verschillende borrels en activiteiten vanuit Triangular Group
 • Kansen voor loopbaangroei en ontwikkeling binnen Triangular Group Academy.

SOLICITEER DIRECT!

Schrijf een korte motivatie