Office Manager/ Managementassistent

Over de functie

Ben jij een organisatietalent en heb je passie voor ondersteuning en facilitaire diensten? Dan zoeken wij jou! Binnen Triangular Group willen we namelijk het team versterken met een Office Manager / Managementassistent. In deze rol speel je een cruciale rol in het ontlasten van de directeuren en draag je bij aan de soepele werking van ons kantoor.

 Jouw taken omvatten onder andere:

Agendabeheer: Je zorgt voor een efficiënt agendabeheer voor twee van onze directeuren. Dit doe je door afspraken te plannen en vergaderingen te coördineren, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Communicatiebeheer: Je beheert inkomende en uitgaande communicatie, inclusief telefoon- en e-mailverkeer. Dit om ervoor te zorgen dat berichten tijdig worden afgehandeld en prioriteiten worden gesteld.

Facilitaire diensten: Je coördineert verschillende facilitaire diensten, zoals het beheren van kantoorbenodigdheden, het organiseren van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van operationele problemen, om een comfortabele en functionele werkomgeving te garanderen. Wij zijn gevestigd in een supergezellige, sfeervolle oude boerderij, waar de nodige werkzaamheden bij komen kijken.

Ondersteuning van het managementteam: Je staat klaar om het managementteam te ondersteunen bij ad-hoctaken en projecten, waarbij je flexibel inspeelt op de behoeften van de organisatie.

Wie zijn wij?

Triangular Group Academy is een instituut voor opleiding en kennis, specifiek gericht op professionals binnen het domein van veiligheid. Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring opgedaan bij de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of diverse politie-eenheden, waardoor ze vaardigheden voor het leven hebben ontwikkeld. Met ons advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen we overheidsinstanties bij het trainen en opleiden van hun personeel. Op deze manier dragen we bij aan het verhogen van de veerkracht van onze klanten en aan een veiligere samenleving.

Onze aanpak

Wij omarmen we de unieke kracht van elk individu. We erkennen dat iedereen zijn eigen talent en expertise heeft, gevormd door hun unieke ervaringen. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een diversiteit aan mensen met diverse achtergronden, en juist deze diversiteit versterkt onze eenheid. We zijn toegewijd aan naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Op deze manier werken we samen aan ons gemeenschappelijke doel: het bevorderen van een veilige samenleving.

Wie ben jij?

 • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden en kunt goed multitasken.
 • Je bent communicatief vaardig en kan effectief prioriteiten stellen.
 • Je hebt ervaring met het beheren van agenda's en het coördineren van communicatie.
 • Je bent bekend met facilitaire processen en kunt operationele problemen oplossen.
 • Je bent flexibel, proactief en kunt goed werken in een team.
 • Je bent een échte verbinder.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving in een prachtige, historische boerderij in Heerle, Noord-Brabant.
 • De mogelijkheid om onderdeel te worden van een unieke community die samenwerkt aan een veiligere samenleving.
 • Een vriendelijk en ondersteunend team dat samenwerking waardeert.
 • Heerlijke lunches, leuke borrels, en onvergetelijke feestjes
 • Maximaal € 4.000 euro op basis van 40 uur afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,23 cent per kilometer

Als jij graag bijdraagt aan het succes van een bedrijf dat mensen helpt groeien binnen Defensie, Politie, Justitie en Hulpdiensten, en als je een gedreven Office Manager / Managementassistent bent, dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Solliciteren: Stuur je cv en motivatiebrief naar kf@triangulargroup.com. We kijken ernaar uit om van je te horen en om jou als de nieuwste aanwinst van ons team te verwelkomen!

SOLICITEER DIRECT!

Schrijf een korte motivatie