Lab informatietechnologie beheerder

Voor een klant van ons zusterbedrijf zijn wij opzoek naar de informatietechnologie-laboratoriumbeheerder. De informatietechnologie-laboratoriumbeheerder (IT Admin) levert technische expertise voor het opzetten en beheren van het NAVO Ballistic Missile Defence Integration Test Bed (ITB) en andere AMDC2-laboratoria (Air and Missile Defence Command and Control). Deze activiteiten omvatten netwerkadministratie, accountbeheer en cyberbeveiliging gerelateerde functies.

 

Over de functie

Het ITB bestaat uit een set computersimulatietools waarmee de architectuur van het Ballistic Missile Defence Command, Control, Communications and Integration (BMC3I) in een vroeg stadium kan worden getest en waarmee uitgebreide integratietests kunnen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle nationale systemen effectief en efficiënt samenwerken. Het ITB maakt het mogelijk om elke combinatie van constructieve simulaties, nationale laboratoria en echte systemen te verbinden tot een realistische vriendelijke troepenstructuur en maakt het mogelijk om realistische dreigingsscenario's in de geïntegreerde componenten te injecteren voor verschillende doeleinden, variërend van het beoordelen van de interoperabiliteit van de architectuur tot het evalueren van Concepts of Operation (CONOP's).

De rol van de IT-beheerder is assisteren bij de coördinatie van de bouw van een nieuw lab, wat bestaat uit het beheren van vereisten, het coördineren van verschillende entiteiten zoals hoger management, gebouw en faciliteiten, NAVO IT-diensten en aannemers. Een toekomstige rol is om ervoor te zorgen dat het ITB efficiënt werkt, ondersteuning te bieden bij het opzetten en configureren van de toolsuite voor een testevenement, software- en hardware configuratiebeheer uit te voeren en ervoor te zorgen dat de beveiliging van aspecten van het ITB wordt nageleefd. De werklocatie zal zijn in Randstand, Nederland.

 

Gewenste ervaring:

 • Bachelordiploma in informatietechnologie, computerwetenschappen, engineering, of een andere vergelijkbare studie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in informatietechnologische ondersteuning met een specialisatie in desktop, servers en netwerken;
 • Bekend met TEMPEST testen en Security Lock down procedures voor defensiecomputersystemen, zowel nationaal als NAVO;
 • Bereidheid om veel verschillende technologieën te leren, omdat een breed scala aan vaardigheden belangrijk is;
 • Problemen met hardware en software kunnen oplossen.  Aantonen dat je problemen kunt afleiden;
 • Demonstratie van het uitvoeren van configuratiebeheer op elk gespecificeerd niveau;
 • IPv4 troubleshooting en basis subnetting;
 • Aantonen dat packet sniffing problemen met het netwerk en toepassingen kan oplossen;
 • Demonstratie van het installeren en bouwen van computersystemen in deze besturingssystemen (Windows 7/10, Windows Server 2008/2012/2016/2019, Redhat Linux 5,6,7; Solaris 10/11; VMWare ESXi, VCenter);
 • Cursus en/of certificering in programmeren is een pré;
 • Ervaring met Microsoft Office-producten, inclusief Visio;
 • Kennis van CAT 5/6, HDMI, glasvezelbekabeling.

 

SOLICITEER DIRECT!

Schrijf een korte motivatie