Docent Integrale Beroepsvaardigheidstraining (IBT) Politieacademie

DIT BEN JIJ

Wij zoeken enthousiaste docenten die vanuit passie en expertise willen bijdragen aan ons onderwijsteam voor de politieacademie.

De ideale kandidaat beschikt over vaardigheden zoals maatschappelijke betrokkenheid, uitstekende mondelinge presentatie, coachend vermogen, resultaatgerichtheid, interculturele sensitiviteit, flexibele werkhouding en een sterk gevoel voor samenwerking in een docententeam.

Daarnaast is begrip van operationeel politiewerk en politieonderwijs essentieel. Ervaring in online lesgeven via MS Teams en het gebruik van Blended Learning zijn ook belangrijke aspecten die wij waarderen. Het creëren van een veilig en stimulerend leer- en werkklimaat, samen met het handhaven van de beroepscode Politie, maken integraal deel uit van deze rol.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en gedreven bent om een waardevolle bijdrage te leveren aan het onderwijs binnen het politiedomein, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons dynamische team.

 

OVER HET BEDRIJF

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut gericht op professionals uit het veiligheidsdomein. Onze opleiders hebben jaren gewerkt voor de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of verschillende politie-eenheden en zijn daardoor skilled for life. Door middel van advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen zij overheidsinstanties in het opleiden en trainen van hun personeel. Zo helpen wij onze klanten om hun weerbaarheid te verhogen en dragen we bij aan een veilige samenleving.

 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste docenten met expertise op het gebied van IBT en bij voorkeur ervaring in het geven van RTGP-opleidingen en trainingen. De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

  • Recente ervaring op het gebied van IBT, met voorkeur in het geven van RTGP-opleidingen en/of trainingen
  • Diploma Docent Gevaarbeheersing OF Diploma Specialist Onderwijs Geweldsbeheersing

Als docent IBT speel je een essentiële rol in het trainen van professionals in gevaarbeheersing en geweldsbeheersing binnen een operationele context. Je bent bekwaam in het overbrengen van praktijkgerichte vaardigheden en hebt de capaciteit om complexe leerdoelen te vertalen naar contextgericht onderwijs.

Als jij de docent bent die beschikt over de benodigde ervaring en diploma's, en passie hebt voor het opleiden van professionals binnen het veiligheidsdomein, nodigen we je uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons dynamische onderwijsteam!

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Samenwerken in loondienst of als ZZP'er
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • TGA Bedrijfskleding
  • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
  • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen TGA

 

SOLICITEER DIRECT!