Docent Engels Politieacademie

DIT BEN JIJ

Wij zoeken enthousiaste docenten die vanuit passie en expertise willen bijdragen aan ons onderwijsteam voor de politieacademie.

De ideale kandidaat beschikt over vaardigheden zoals maatschappelijke betrokkenheid, uitstekende mondelinge presentatie, coachend vermogen, resultaatgerichtheid, interculturele sensitiviteit, flexibele werkhouding en een sterk gevoel voor samenwerking in een docententeam.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en gedreven bent om een waardevolle bijdrage te leveren aan het onderwijs binnen het politiedomein, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons dynamische team.

 

OVER HET BEDRIJF

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut gericht op professionals uit het veiligheidsdomein. Onze opleiders hebben jaren gewerkt voor de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of verschillende politie-eenheden en zijn daardoor skilled for life. Door middel van advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen zij overheidsinstanties in het opleiden en trainen van hun personeel. Zo helpen wij onze klanten om hun weerbaarheid te verhogen en dragen we bij aan een veilige samenleving.

 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een inspirerende docent Engels met passie voor de taal en het vak. De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

  • Afgeronde lerarenopleiding op het gebied van de Engelse taal
  • Aantoonbare ervaring met het geven van lessen Engels

Als docent Engels speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van taalvaardigheid en interculturele communicatie bij onze studenten. Je bent in staat om boeiende en interactieve lessen te verzorgen die de interesse en het begrip van de Engelse taal vergroten.

Ben jij een bevlogen docent met een solide achtergrond in de Engelse taal en heb je ervaring in het onderwijs? Heb je de passie om politie studenten te inspireren en hun taalvaardigheden te verbeteren? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons toegewijd team van onderwijsprofessionals!

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Samenwerken in loondienst of als ZZP'er
  • Een goed salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • TGA Bedrijfskleding
  • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
  • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen TGA

 

SOLICITEER DIRECT!

Schrijf een korte motivatie