Docent Beroepstaalvaardigheid (Nederlands) Politieacademie

Dit ben jij

Wij zoeken enthousiaste docenten die vanuit passie en expertise willen bijdragen aan ons onderwijsteam voor de politieacademie.

De ideale kandidaat beschikt over vaardigheden zoals maatschappelijke betrokkenheid, uitstekende mondelinge presentatie, coachend vermogen, resultaatgerichtheid, interculturele sensitiviteit, flexibele werkhouding en een sterk gevoel voor samenwerking in een docententeam.

Daarnaast is begrip van operationeel politiewerk en politieonderwijs essentieel. Ervaring in online lesgeven via MS Teams en het gebruik van Blended Learning zijn ook belangrijke aspecten die wij waarderen. Het creëren van een veilig en stimulerend leer- en werkklimaat, samen met het handhaven van de beroepscode Politie, maken integraal deel uit van deze rol.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en gedreven bent om een waardevolle bijdrage te leveren aan het onderwijs binnen het politiedomein, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons dynamische team.

Wij zijn op zoek naar een deskundige docent Beroepstaalvaardigheid met expertise op het gebied van de Nederlandse taal en juridische terminologie.

 

Over het bedrijf

Triangular Group Academy is een opleidings- en kennisinstituut gericht op professionals uit het veiligheidsdomein. Onze opleiders hebben jaren gewerkt voor de Nederlandse krijgsmacht, inlichtingendiensten of verschillende politie-eenheden en zijn daardoor skilled for life. Door middel van advies, begeleiding en kennisdeling ondersteunen zij overheidsinstanties in het opleiden en trainen van hun personeel. Zo helpen wij onze klanten om hun weerbaarheid te verhogen en dragen we bij aan een veilige samenleving.

 

Jouw profiel

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 • Afgeronde lerarenopleiding op het gebied van de Nederlandse taal
 • Aantoonbare ervaring met het geven van lessen Nederlands
 • Competentie om deze kennis effectief over te brengen op anderen
 • Juridische achtergrond en ervaring met politieteksten en processen-verbaal

Als docent BTV speel je een cruciale rol in het ontwikkelen van de taalvaardigheden van onze studenten, met name gericht op beroep specifieke juridische  aspecten binnen de politiecontext. Je bent in staat om complexe juridische termen en teksten helder en effectief over te brengen, waardoor studenten hun professionele communicatievaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Ben jij een enthousiaste en bekwame docent met passie voor de Nederlandse taal en juridische sector? Solliciteer dan direct en word onderdeel van ons toegewijd onderwijsteam!

 

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Samenwerken in loondienst of als ZZP'er
 • Een goed salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • TGA Bedrijfskleding
 • Didactische begeleiding, coaching en ruimte voor ontwikkeling
 • Een fijne, laagdrempelige en collegiale sfeer
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen TGA

 

SOLICITEER DIRECT!